Home    Home

Medica Europe Ommen

 granulaat


Medica Europe Ommen is een onderdeel van Medica Europe te Oss.  

Als producent en toeleverancier is Medica Europe Ommen actief op het gebied van kunststofverwerking. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in het spuitgieten van medische en niet-medische componenten. Ons doel is U als klant te ondersteunen in het volledige proces van eerste ontwerp tot de levering van het eindproduct. Medica Europe Ommen is gecertificeerd volgens de medische kwaliteitsnorm Medical Standard 13485.


Onze klanten

Medica Europe Ommen toont een constante groei. Dit is te danken aan het nauwe persoonlijke contact dat met klanten wordt onderhouden, een trouwe klantenkring ondersteunt dit verhaal. 

Klanten bevinden zich in vele branches waaronder de automotive industrie, de medische industrie, de farmaceutische industrie en de gas- en waterleiding industrie.


spuitgietproducten

  

Resultaatgericht

 Al in een vroeg stadium kan onze kennis en ervaring worden ingeschakeld: door middel van een projectmatige aanpak kunnen wij bijdragen in uw ontwikkelingsproces zodat we uiteindelijk producten vervaardigen die voldoen aan uw eisen en wensenpakket.


Mensen

Op alle plaatsen in onze productieprocessen werken adequaat opgeleide vakmensen. Door trainingen blijven zij op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Aangezien wij de mogelijkheid hebben ( en ook structureel benutten) om mensen van een SW bedrijf in te zetten zijn we in staat uw (cleanroom) assemblagewerk tegen zeer concurrerende prijzen aan te bieden.